Веднъж годишно списание Sports Illustrated радва читателите си със специален брой, страниците на който са красени от горещи фотосесии. Този път след тенисистките Южени Бушар, която се съблече и миналата година за това издание, и Слоун Стивънс още три спортистки позираха за секси фотосесии. Това са олимпийската шампионка от Рио 2016 в спортната гимнастика Александра Рейсман, най-секси голфърката Пейдж Спиранак и параолимпийката Брена Хъкъби, която е първата дама с ампутиран крайник, която позира за популярното американско издание. Сноубордистката ще вземе участие в предстоящите параолимпийски игри в Пьонгчанг.

"Знаех, че ще има хора, които ще оценят решението ми да заснема тази фотосесия, но предполагах, че ще има и известна критика. Нямаше как да не поема този риск, защото истината е, че ако аз бях видяла фотосесия с жена с някакъв вид инвалидност, това щеше да ми вдъхне много сили и кураж по време на възстановяването ми от рак", споделя Хъкъби. 22-годишната американка е диагностицирана през 2010 година с остеосаркома – вид рак на костите. Заради последвалите усложнения при лечението тогава десният крак на момичето е ампутиран.

„Различни жени се чувстват силни по различни начини и не е правилно да казваш на някого как да се чувства и как – не. По-важното е какъв човек си, а не с какви дрехи си решил да се облечеш. Сама взимам решенията за тялото си“, коментира 24-годишната голфърка Пейдж Спиранак за своите снимки. Тя има над 1,3 млн. последователи в Instagram и неведнъж е била критикувана от недоброжелатели.

В броя на списанието позират още моделите Кейт Ъптън и Ашли Греъм.  


Пейдж Спиранак


Пейдж Спиранак


Пейдж Спиранак


Пейдж Спиранак


Александра Рейсман


Александра Рейсман


Брена Хъкъби


Брена Хъкъби


Брена Хъкъби