Илиана Раева спечели наградата "Жена на десетилетието" в областта на спорта. На бляскава церемония в столицата тя получи наградата си от друг голям шампион - Йордан Йовчев. Номинирани в категорията бяха още Мария Гроздева, Ивет Лалова и Станка Златева. 

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика беше в компанията на "моите златни момичета", както тя ги нарича. Раева беше подкрепена на церемонията от предишния ансамбъл по художествена гимнастика, който спечели десетки медали на международни състезания, включително бронз от Олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 г. 

На церемонията присъства и дъщеря й Славея Сиракова, която беше плътно до нея. Красавиците, подкрепящи шефката си, както те обичат да се обръщат към Раева, приковаха вниманието и логично привличаха погледите по време на събитието. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Напълно заслужена награда за самата нея и за българската художествена гимнастика! Последните 10 години Илиана Раева отдаде сърцето и живота си на българската художествена гимнастика. Стана треньор на световни шампионки (Монпелие 2011 г.) Тя е инициатор и създател на първата Световна купа в София, която ще има издание за девети пореден път тази година, и която купа след дълги години доведе световния елит в София. Тя успя да организира със своя екип и световно първенство, за която организация получи поздравления от най-големите институции в страната ни, както и поздравления от цял свят. Благодарение на тази впечатляваща организация получихме скоростно още едно домакинство за световно първенство през 2022 година в София.
 
На 18 януари 2019 г. централата на ФИГ официално потвърди участието на г-жа Илиана Раева, президент на Българска федерация по художествена гимнастика, в Лидерски форум за жени в гимнастиката. Участието на госпожа Раева е чест и признание за Българската федерация по художествена гимнастика, както и за България, тъй като за Форума бяха одобрени само 20 представителки на петте гимнастически дисциплини от цял свят.

Илиана Раева успя да възроди българската художествена гимнастика в едни трудни времена за възход, създаде прекрасни екипи за работа на всички нива и ръководи като президент БФХГ с характерните за нея плам, любов и отдаденост. Огромен е приносът и и за решението на МС да се отпуснат пари за разширяване на националната база “Раковски”, за да може най-накрая красивият ни спорт да има нормални условия за работа. Нека да припомним и невероятната и подкрепа във всяко отношение към клубовете ни в страната. 

Към всичко това като добавим и спортната и визитка с 19 медала от световни и европейски първенства смятаме, че тя напълно изпълва със съдържание наградата "Вена на десетилетието" в областта на спорта!", написаха от родната федерация по художествена гимнастика, публикувайки множество снимки.