Любовната авантюра на боксьора Тервел Пулев и волейболистката Диана Ненова е започнала с целувка в резултат на обзалагане на бас. Това обясниха двамата при гостуването си в предаването "Комбина" по Нова телевизия. 
 
"Минаха повече от 10 години от първата ни целувка", спомниха си Тервел и Диана, които са щастливи родители на двама синове - Калоян и Аспарух. 

"Имахме продължителна свалка, чрез бас се целунахме. Диана мина по различни етапи. Сега си е абсолютно същата, когато започнахме нашата връзка", обясни Пулев, а Ненова разкри за мъжа до себе си, че е трудно характер, но същевременно интересен човек. "Той не ми сваля звезди, трудно измъквам комплименти от него", призна Ненова. 

"Калоян много обича братчето си и постоянно се грижи за него. Когато се прибира от училище тича и пита: "Къде е Аспарух?", за да го прегръща и целува", разказа Пулев.

"Понякога се чудя как се оправям", сподели Диана, която отново се завърна във волейбола и последните месеци игра с екипа на родния си ЦСКА.

"Има жена, която ни помага, грижи се за Аспарух. Казва се Вили и й благодарим", каза Тервел.

"Не мога да кажа, че системата в спорта ни не е добра, защото просто я няма. Специално във волейбола има хора, които са от дълги години в този спорт, трябва да се обединят, за да върви той нагоре", коментира опитната волейболистка. 

"Най-трудното беше, че трябваше да сме разделени", припомни Тервел за периода, в който Ненова играеше в Азербайджан. 

"Трудно ми беше всеки един момент, когато тръгвах. Просто трябва да го преглътнеш и да тръгнеш", каза волейболистката.

"Върнах се в България, тъй като станах и на възраст, претърпях и тежка контузия", добави Ненова.

"Сега пак има интерес към нея. Аз не искам да й кажа "не", поради простотата причина, че и остава още малко да играе", каза Пулев, а любимата му добави, че е получила оферти от родни клубове. 

Попитани дали третото им дете ще бъде момиченце, Ненова отговори: "Статистически каквито са първите две, такова е и третото. Еднополовите са много по-сплотени в живота."

Влюбената двойка все още обаче не мисли за сватба, а отговорът на Диана дали ще я видим с бяла рокля бе: "Нямам време!".

"Ако замине пак за чужбина, защо пък да не я последваме с децата. Тя трябва да е щастлива, да си направи избора. Да слуша сърцето си. Рядко жени могат да се отдадат на спорта и семейството едновременно, трудно е. Диана е мъжко момиче. Не ми е минавало през главата да се откажа от бокса", добави братът на Кубрат Пулев.