Световната и европейска шампионка по фигурно пързаляне Елизавета Туктамишева призна, че не се срамува да говори по темата за секса. 22-годишната рускиня през този сезон привлече вниманието и подлуди феновете с изпълненията си в галаспектаклите към Световната купа, когато предлага програма с еротичен привкус и разсъбличане по музиката на песента „Токсик“ на Бритни Спиърс.

„Аз не се притеснявам да говоря за секса. Колко пъти трябва да се практикува, ако искаме да сме здрави? Не знам! Вероятно всеки ден, зависи от желанието. Аз съм на 22 години и не се интересувам колко пъти седмично е здравословно. За момента при мен всичко със здравето е наред и правя секс колкото ми се иска“, обясни Туктамишева.

Само преди няколко месеца руската фигуристка, призна, че сексът е единственото, което е по-добро от фигурното пързаляне.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Туктамишева разказа, че обича вечер да разпуска със своя приятел Андрей Лазукин, който също е фигурист.

„Вечер си взимам вана. Понякога имам нужда от спа или масажи. С приятеля ми си позволяваме по чаша вино, но само през уикенда. Обичам да гледам филми, сериали и да се отдавам на шопинг“, допълни спортистката.

„Връзката ни няма никакви проблеми. Постоянно се шегуваме с резултатите на другия, като тя е много по-успешна от мен. Това не е пречка. Нямаме проблеми нито с връзката си, нито със секса, нито с шегите“, коментира Лазукин.

Елизавета Туктамишева стана световна шампионка по фигурно пързаляне през 2015 година в Шанхай. През същата година спечели и европейската титла в Стокхолм. От шампионат на Стария континент има и бронзов медал през 2013 г. в Загреб.