На страшна разправия са станали свидетели редица звезди по време на кинофестивала в Кан. Той се случил между най-големия син на Дейвид Бекъм - Бруклин и неговата половинка Хана Крос.

20-годишната рожба на именития футболист се скарал с красивия модел, като дори се стигнало до физически контакт и намеса на охраната.

Красавицата изблъскала Бруклин след разпра на висок тон, включваща и сълзи.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Това от своя страна стигнало до ушите на родителите на младежа - Дейвид и Виктория, които били силно притеснени за "токсичната връзка" на техния син, както я определяли самите те. 

"Беше много драматично. Те отидоха в Кан за няколко дни, но започнаха да се карат почти веднага. Хана страда от славата и парите на Бруклин, което идва с името Бекъм. Той пък е много ревнив и не харесва мъжкото внимание, което тя получава", споделя източник на "Сън".

"Те изпиха няколко питиета и започнаха да се карат. Двамата все още са млади и всичко това е нормално. Нещата обаче ескалираха бързо и те бяха лице в лице, крещейки си и плачейки. Хана се караше с Бруклин и го изблъска, а охраната се намеси. Дейвид и Виктория бяха уведомени за инцидента. Не е изненада, че те са сериозно притеснени от токсичната връзка на сина си. Ядосани са и на унизителната публична драма." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨

A post shared by Hana (@hancross) on