Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Стартът на най-новото риалити "Maximal Revenge" ("Maксимално отмъщение") беше oфициално даден с появата на пилотния първи епизод. Както вече стана ясно, продуценти и водещи на вълнуващото и безкрайно интригуващо предаване са Ваня Джаферович и Димитър Господинов. Бившият сърцат футболист на Берое и Локомотив (София) спечели последния сезон на "Сървайвър", а освен това участва в редица продукции, сред които "Биг брадър" и "Като две капки вода". С Господинов, познат като едно от емблематичните лица на "Фермата", заформираха тандем и решиха да подлагат участниците в "Максимално отмъщение" на тежки изпитания. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Кадрите от първия епизод са впечатляващи, заснети са в Копривщица, където 12 участника бяха подложени на тежки изпитания, воювайки отборно помежду си. Риалитито засега е само с онлайн излъчване, но предвид интереса, който стремглаво започна да се покачва още при появата му, нищо чудно и да продължи в някоя от телевизиите. 

"Искахме да направим нещо яко, нещо различно, нещо доста динамично. Това е пилотен епизод и има доста неща, които трябва да изчистим, но като цяло мисля, че се получи много добре", коментира Ваня Джаферович пред БЛИЦ.

"Желанието ни е засега да излъчваме онлайн и след това, ако някоя от телевизиите го хареса, да го направим и телевизионно. Винаги съм смятал, че бъдещето е в онлайн формати, където няма ограничения откъм спонсори и времетраене. Вторият епизод ще пуснем другата седмица - в петък (27 юли). Седмица след това и третия, който ще бъде и последният. Всичките са около 20-25 минути. В третия зрителите ще разберат кой е победител в този мини сезон, така да го наречем. След това ще търсим спонсори, за да можем да продължим и в бъдеще. Имаме много запитвания във фейсбук страницата от кандидати за участие. Може пък в бъдеще да видим и някой футболист, който да се пробва в изпитанията", добави Джаферович.

Амбициите на екипа са риалитито да бъде снимано на различни места, показвайки красивата природа и забележителности на България. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВИЯТ ЕПИЗОД: