Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън обяви в интервю за клубната телевизия, че си търси учител по пиано, а Франк Синатра е сред любимите му изпълнители. Легендарният джаз певец обаче се оказал на заден план в сравнение с Манчестър Юнайтед, тъй като Фърги отказал насрочена вечеря със своя музикален идол заради загуба от Чарлтън през 1989 г.

“Според мен е невъзможно да надминеш Синатра. Всъщност аз трябваше да вечерям с него един път, но загубихме от Чарлтън, отмених срещата и се прибрах у дома, заяви Фъргюсън. -  Не бях в настроение да се виждам с когото и да е през тази вечер. Взех автобуса и се прибрах у дома.”
 
“Аз съм музикален фен, но нямам предпочитан стил. Харесвам изпълнители като Нат Кинг Коул, Мат Мънро, Синатра, Дийн Мартин, но освен това си падам и по изпълненията на Ани Ленъкс и Мик Хъкнал”, признава мениджърът на Манчестър Юнайтед.
 
“Толкова обичам музика, че се опитвам да свиря на пиано, но определено се нуждая от учител. Опитах да се справя сам, но открих, че е много трудно. Въпреки това от време на време сядам на стола и започвам да си дрънкам. Наистина се нуждая от учител. Не искам да ставам виртуоз, а просто приличен пианист”, разкрива сър Алекс./БЛИЦ