Съпругата на Тити Папазов – Маргарита, беше гост в предаването „Говори с Ива“ по „Нова Телевизия“. Бившата баскетболистка разкри някои тайни от семейния си живот с колоритния президент и треньор на Левски

„Целият ми живот е минал в залата. Там се запознахме с Тити. Нашият живот е баскетбол”, сподели Марги Папазова пред Ива Софиянска-Божкова.

В момента Маргарита работи като помощник-треньор на националния отбор по баскетбол, а с Тити Папазов са заедно от 22 години.

„Той предприе първата крачка. Изключително нахален е. Наистина сме коренно различно. Явно противоположностите се привличат. При него е безспирен хаос. С времето съм приела всичко. Не можем да си обяснил какво провокира преминаването му от едно състояние в друго. Тити е точно романтичния тип“, признава Папазова.

„Със спорта е свързано всичко в нашето семейство. Големият ни син Александър тренираше футбол, беше решил да става вратар. В последствие той реши, че баскетболът му е по-интересен. Малкият ни син пробва от всичко, а от няколко месеца и той иска да тренира баскетбол”, разказа тя.

Маргарита Папазова се разплака пред камерата, когато разказа за осиновяването на малкия Димитър. Тя пратила Тити за найлони заради боядисването на апартамента им, а той се върнал с идеята за Митко.

„Казах му: „Тити, аз те пратих за найлон, ти се връщаш с дете. Нямахме никакви колебания за осиновяването. Сега разбрахте, че цялото ни семейство плаче“, сподели разплаканата Папазова.