Димитър Бербатов и звездните му гости купонясваха до ранни зори вчера след благотворителния мач на тима му срещу селекцията на Луиш Фиго, който завърши 3:3. БЛИЦ първи разпространи снимки от афтър партито, състояло се в "Бедрум Премиум Клуб". От дискотеката публикуваха на страницата си във "Фейсбук" множество фотоси от купона, като прави впечатление, че на нито един от тях не фигурира Фиго, който също се забавлява с ВИП компанията. 

В най-горещото място в София в ранните часове на четвъртък Бербо и останалите звезди се веселиха на макс. Съвсем логично футболистите бяха нападнати от присъстващите в дискотеката. Световните величия не разочароваха почитателите си и откликнаха на многото молби за снимки. Райън Гигс, Пол Скоулс и компания също така раздаваха автографи върху футболни топки, както и се наслаждаваха на сочните танцьорки и другите родни красавици, които бяха в дискотеката. 
 
На сепаретата на звездите имаше маркови уискита, бири и други напитки. Райън Гигс пък пушеше пура.

Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски, който първо беше на терена на "Васил Левски" с величията, след това и купонясва с тях.
 

Най-добрият диджей - DJ Mascota също беше във ВИП компанията:

Кирил Евтимов побъбри с Гигс и компания: