Синът на един от най-добрите ни футболисти от златното поколение Красимир Балъков - Краси Балъков-младши, се оказа един от най-желаните родни ергени. Наследникът на настоящия наставник на Етър реши да се установи за постоянно у нас и съвсем естествено, привлече вниманието на редица родни златотърсачки, твърди столичен вестник. 

22-годишният Балъков доскоро имаше сериозна приятелка. Няколко години той ходеше с красива девойка от Щутгарт, която беше модел. Дори през пролетта Краси доведе любимата си в родното Велико Търново, за да я запознае с родата. Със зачестяването на визитите си у нас обаче връзката между красавицата и сина на Краси се разсъхна. Оттогава младежът не спира да обикаля актуалните родни заведения, пише още изданието. Балъков-младши, който се занимава с тенис вместо с футбол, доста често може да бъде засечен в известен столичен хотел в квартал "Лозенец" в компанията на засукани девойки. В светските среди го определят като апетитна хапка за красавиците. 

В последно време наследникът на героя от САЩ`94 е особено близък със сестрата на Куини-Алис - бившата на Благо Джизъса. Девойката се казва Никол и отскоро се изявява като модел. Двамата с Краси не криeли обичта си...

Както е известно, Балъков има и дъщеря - красивата Глория, която е сгодена за испанеца Армандо Касо.