Пореден секс скандал се завихри в САЩ близо месец след обвиненията срещу българския боксьор Кубрат Пулев от репортерката Джени Суши.

Сега в шумната история е замесен треньорът на баскетболния Сакраменто Кингс Люк Уолтън, обвинен в опит за изнасилване от журналистката Кели Тенънт. Двамата са се срещнали в хотел преди три години, за да може тя да му даде копие от книгата си, но младият специалист се е възползвал от това, че двамата могат да се видят насаме.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Влязох в стаята, а той веднага ме прегърна. Опитах да се измъкна, но ме метна на леглото и започна да ме целува. Молих го да спре, но опита да ме изнасили. Усмихваше се и не спираше да ме целува по врата. Няколко пъти се виждахме след това на обществени събития и продължаваше да ме тормози с намеци", обяви Тенънт.

Журналистката призна, че тогава е била посъветвана от свои близки да не подава жалба, но сексуалните намеци са продължили. Припомняме, че Уолтън напусна Лос Анджелис Лейкърс по-рано този месец и пое Кингс, като и двата му отбора отрекоха да са били наясно с миналото му.