Травестит на име Гуендалина Родригес шашна света, след като обяви, че е правил секс с една от големите звезди в световния футбол Мауро Икарди. По думите му аржентинското острие на Интер е и активен, и пасивен в леглото. Всичко това се случи в социалната мрежа "Туитър", като на няколко пъти Гуендалина триеше своите публикации, а впоследствие уточни, че го е направила, тъй като е била заплашвана от съпругата на нападателя Уанда Нара.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Една вечер бяхме с Мауро Икарди в една хотелска стая и правихме секс с него. Няма да бъда първият, нито последният транс, с който Икарди е правил секс", гласеше първият пост на Родригес. 

"Момчета, аз бях в леглото с Мауро Икарди и скоро ще ви кажа цялата истина. Предишният ми туит го изтрих, защото бях заплашена от г-жа Уанда Нара. Не виждам защо да крием сексуалните си вкусове? Живеем в 2019-а година. Не виждам какво има. Той е активен и пасивен в леглото", написа малко по-късно трансексуалната Гуендалина. 

Часове по-късно адвокатът на Нара заяви, че нейната клиентка няма да предприема съдебни действия срещу Гуендалина Родригес, тъй като няма намерение да се занимава с измишльотини. Все пак официален отговор от Мауро и Уанда все още няма по случая.