Папарак на БЛИЦ излови една от най-одумваните светски двойки в българския шоубизнес в последните седмици. 

Благо Георгиев и Златка Райкова бяха засечени от наш репортер да обядват в един от най-тузарските квартали на София - Лозенец. 

Племейтката и бившия футболен национал посетиха известна столична бирария. Силно впечатление направи фактът, че двамата рядко разменяха думи и от действията им никой не можеше да разбере, че са много влюбени, както самите те парадират чрез постове и снимки в социалните мрежи.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

През по-голямата част от времето красавицата и татуирания мъжага бяха заболи нос в смартфоните си, сърфирайки из интернет, без да се радват особено много, много един на друг. Това разгорещи още повече слуховете, че двамата само се правят на гаджета. 

В мрежата се шушукаше, че спонсори на Русата Златка,  които искат максимална дискретност за отношението им с нея плащат на бившия футболист,да се прави на гадже с известната миска

На очи се набиваше и визията на Злати. Припомняме, че преди дни БЛИЦ писа как плеймейтката е променила въшния си вид. Явно е била само временна промяна, тъй като Райкова отново е заложила на русото, както е видно от снимката по-долу.