Българин има огромната чест да бъде личен шофьор на един от двамата собственици на Уест Хям. Сензационната новина разкри пред агенция БЛИЦ достоверен източник от британската столица.

Въпросният нашенец се казва Деян Генчев, който притежава огромен опит зад волана и е известен със своя професионализъм. Живее от близо 20 години в Лондон, прякорът му е Дишката, а някъде от две години е ВИП-шофьор в Уест Хям.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Припомняме, че босовете на „чуковете” са Дейвид Съливан и Дейвид Голд. Двамата са едни от царете на световната порноиндустрия и нейни основатели във Великобритания.

Започват бизнеса си с еротични снимки, след което той преминава през сексшопове, секссписания, за да се стигне до порно филмите и сайтовете.

Съливан натрупва първия си милион, когато е, забележете, само на 25 години. В момента неговото финансово състояние и това на Голд е над милиард паунда.

Двамата навлизат във футбола, след като поемат първо издръжката на ФК Бирмингам, а от 2010 година станаха съсобственици на Уест Хям.

През лятото те извършиха революция в лондонския клуб, след като назначиха за мениджър Мануел Пелегрини и пръснаха 100 милиона паунда за селекция. Стартът на чилийския специалист беше кошмарен – четири поредни загуби.

След това обаче Уест Хям започна да влиза в ритъм и в момента е в огромен подем – четири поредни победи и девето място във временното класиране на Висшата английска лига.
ЯСЕН ЯВОРОВ/БЛИЦ СПОРТ