Френският модел Еглантин Флоре Агилар, която преди време имаше връзка с Ашли Коул, разпиля младия талант на Арсенал Джо Уилок. Русокосата секс бомба разказа за преживяванията си с 19-годишния футболист, който заби два гола на Блякпул за ФА къп - как са се запознали и какви са ги вършили една нощ заедно.

"Той се държеше странно и бързаше за всичко. Явно защото е млад. Една вечер ми писа в Инстаграм и на следващия ден ми прати билет за Лондон. Отидохме с негов приятел на клуб, където Джо изхарчи много пари за скоч и ликьор, а също така си взе балони с азотен оксид. След това си тръгнахме двамата", споделя 26-годишната Агилар.

"В клуба Уилок изглеждаше сякаш не е на този свят. Гледаше ме вторачено и искаше само да пие, да пуши и да диша от балоните. Спомена, че предната вечер пак е бил в клуба, но на ВИП сепаре, а след това поясни, че сутринта в 11 има тренировка. Това обаче не го притесняваше. Разговорите с Уилок са много скучни, вероятно защото е млад", продължи мъжемелачката, която е прекарала през леглото си Марио Балотели, Маруан Фелайни и боксьора Амир Хан.

"Отидохме в хотел и правихме много странен секс. Той бързаше, искаше да опита всички пози. Беше много припрян. Не ми хареса секса с него", завършва Агилар, след което пояснява, че Уилко се опитва да изгради имидж на лошо момче.