Страхотен купон разтърси нощна София. Новите баскетболни шампиони от Левски Лукойл показаха, че освен на игрището, са номер едно в танците, песните и веселието.

Малко след края на последния мач от финалната серия срещу Балкан (Ботевград) "сините" шампиони се завърнаха в София. Треньорите и играчите имаха вечеря, а след това заедно посетиха един от най-известните клубове в Студентски град.

В центъра на купона естествено беше треньорът, извел отбора до титлата - Константин Папазов. С него неотлъчно бяха верните помощници, с които мина през целия сезон - Александър Тодоров, Димитър Ангелов и Божидар Гьорев. На празненството бе и президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков.

Всички баскетболисти се впуснаха в щури танци и песни и обраха овациите на присъстващите в клуба. На видеостената надпис "Левски шампион! Честита победа" допълваше атмосферата. Сред най-дейните на дансинга бяха избраният за най-добър и безспорен лидер на Левски Божидар Аврамов, както Николай Стоянов, Христо Николов-Гларуса и останалите момчета.

Станимир Маринов за пореден път доказа, че е "син" в кръвта и даде тон с "Алее, шампиони сме!" Последва мощно изригване от страна на всички състезатели.

Тити Папазов редеше поздрав след поздрав към отбора и всички в клуба. Но това не беше всичко. Треньорът показа завидни певчески познания. 

А сега много специален поздрав за Ацо Тодоров... Зазвуча големият хит "Македонско девойче" в изпълнение на... Константин Папазов. "Ацо, благодаря ти", извика по микрофона щастливият треньор по адрес на един от най-добрите треньори, работили у нас. След това Тити и Ацо продължиха песента в чудесен тандем.

Днес отборът ще има официална вечеря с ръководството на клуба и Валентин Златев, след което предстои заслужена почивка...