Шесткратният европейски шампион по бокс Даниел Асенов е бил увещаван да участва във "ВИП Брадър". БЛИЦ научи, че продуцентите на риалитито са водили преговори с БГ Тайсъна, който обаче не се навил да влезе в Къщата.

На ексцентричния боксьор бил предложен хонорар от близо 45 хиляди лева. 21-годишният Асенов обаче предпочел да остане концентриран върху подготовката си и състезанията и заради това не се навил да влезе във "ВИП Брадър". Освен това Тайсъна от ямболското село Кукорево не бил сигурен, че наистина щял да прибере тлъстата пачка, тъй като ако се беше озовал под един покрив с Валентин Кулагин, може би е щял да го ступа. Припомняме, че в последния сезон на риалитито участва влюбената двойка Благой Георгиев и Златка Райкова, Джулиана Гани и др. 

"Да, наистина имаше вероятност да участвам. Навиваха ме, но не се съгласих. Не ме питайте какъв хонорар ми предлагаха. Това са неща, които са залегнали в договорите и са тайна", потвърди новината ни Даниел Асенов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Консултирах се и с треньорите ми и смятам, че взех правилното решение. Ако бях участвал във "ВИП Брадър", не знам дали щях да успея да спечеля европейската титла на първенството в Русия. Въпреки че лекувах контузия на ръката, щях да наруша подготовката и да загубя форма, ако се бях озовал сред звездите в Къщата. Иначе със сигурност зрителите щяха да ми се радват и да ги разсмивам с изпълненията си", обясни Тайсъна пред БЛИЦ.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ