Ексцентричният футболист Стойко Сакалиев, който е един от участниците във "ВИП Брадър", се прояви като водещ на свое собствено предаване. То се нарича "От Воле със Саката", а бургазлията подходи напълно сериозно към предизвикателството и се вживя в ролята си на водещ по "Нова телевизия".

В предаването му бяха включени горещи репортажи от живота на Виповете, предизвикателни коментари и задаване на провокативни въпроси за лагерите в Къщата.

Със завидното си чувство за хумор Стойко развесели съквартирантите си и успя да грабне аудиторията.

Саката директно се нахвърли на Лияна, задавайки й въпрос дали има секс в Къщата.

"Според мен не е имало секс... Не знам, ако някой друг не го е направил вече", каза Лияна, която отдавна привлече вниманието покрай размяната на ласки и флиртуването с боксьора Тервел Пулев, както и с манекена Мариан Кюрпанов.

"Уважаеми зрители, научихте, че засега няма секс в Къщата. Но дали така ще продължи и ще има ли - времето ще покаже", обърна се бившият футболист на ЦСКА към зрителите.

"Това е моето предаване - шоуто на Саката. "От воле със Саката", разпалено обясняваше един от любимците на Сектор "Г".

Той разпита и Мишо Шамара, който направи "скандални разкрития" пред шоуто на Саката. "С какво се занимавам ли? Продавам наркотици по дискотеките, въртя проститутки... С моите хора правим убийства, ако трябва... просто купон да става. Музиката ми понякога я харесват, понякога не я харесват. Всичко зависи от акордеониста ми", изцепи се Биг Ша.

"Уважаеми зрители, каква страхотна новина - в Къщата цари спокойствие и хармония", бяха само част от изказванията на Сакалиев, който перфектно влезе в ролята на водещ и дори заплаши Ники Кънчев, че ако излезе от Къщата, ще го остави без работа.