Футболната звезда Кристиано Роналдо явно е решил да следва плътно максимата, формулирана от великия германски писател и държавник Йохан Волфганг фон Гьоте: „Животът е твърде кратък, за да пием лошо вино“.

Португалецът в момента е в Лондон с приятелката си Джорджина и сина си. Едно от местата, които петкратният носител на „Златната топка“ е посетил заедно със своята любима е популярния с качествата си морска храна ресторант „Scott`s“.

Там те са преглъщали специалитетите с две бутилки вино за обща стойност 31 000 евро. Роналдо е поръчал едно шише „Richebourg Grand Cru“, което струва 20 000 евро, както и бутилка „Pomerol Petrus“ от 1982 г., което в менюто е оценено на 9000 паунда (11 000 евро).

Според в. „Сън“ футболистът на Ювентус и Джорджина дори не са пили от втората бутилка, а това се е превърнало в тема за коментар от персонала на ресторанта.

В Лондон Роналдо води своята половинка на тенис, както и в Кралската опера, където двамата посетиха представлението на балета „Баядерка“. След това вечеряха в ресторант „Zela Ibiza“.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)