Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова и половинката й Веселин ще се оженят след края на шоуто „Фермата“, разкриха пред „Блиц Спорт“ техни близки. Днес стана ясно, че спортната звезда ще е част от риалитито, което стартира на 7 септември под мотото „Съединение“. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

Въпреки че са заедно едва от година, Ваня и любимият й били твърдо убедени, че са един за друг и нямали никакво намерение да отлагат следващата крачка във взаимоотношенията си. 

Разбира се, събитието ще се случи едва след края на участието на Ваня в мащабното риалити, от което тя се е заканила, че няма да си тръгне без златен медал. Тъй като Стамболова е категорична, че ще стане първата жена-победител във „Фермата“, на Веселин явно ще му се наложи да поизчака с поставянето на брачната халка поне още 3-4 месеца. 

Любовта между българската шампионка и половинката й пламнала от пръв поглед. Запознали ги общи приятели, на откриването на ново заведение в родната им Варна и оттогава са неразделни. Заради любовта си към Веселин Ваня напуска София и се връща в морската столица. Той е сред най-големите й поддръжници и е първият, който я окуражава да си подаде документите и да кандидатства за новия сезон на „Фермата“.