Димитър Бербатов и гостите на благотворителния мач, който се проведе снощи на "Васил Левски" и завърши без победител - 3:3, се раздадоха на макс и в дискотеката. "Бедрум Премиум Клуб" беше домакин на третото полувреме, където скъпите гости разпуснаха. На мястото имаше и човек на БЛИЦ. Столичният нощен клуб приемаше и други посетители, които имаха уникалната възможност да видят отблизо легендите Райън Гигс, Луиш Фиго, Гари Невил и много други величия на футбола. 

Купонът продължи до ранни зори, а някои от звездите се качиха директно на самолета, хващайки полетите си. Домакинът Бербатов пристигна в дискотеката с половинката си Елена, която по-рано беше и във ВИП ложата на "Васил Левски" заедно с двете им дъщерички.

Афтър партито уважиха почти всички звездни гости, които участваха в All Stars 2017. В дискотеката бяха Фиго, Гигс, Невил, Робер Пирес, Патрис Евра, Луис Саха, Мичел Салгадо, Давид Трезеге, Йенс Леман и други. 

Известният приятел на футбола Кирил Евтимов също вдигна наздравица с гостите на Бербо, с повечето от които се познава от години.

Бургазлията е подарявал бутилки вино на Робер Пирес, на Гигс и други, с които снощи успя отново да разговаря по горещите теми на световния футбол. Днес по обяд Евтимов дори разведе Робер Пирес из центъра на София, показвайки и обяснявайки му родните забележителности. Двамата се засякоха с известният икономист Владимир Каролев, който не пропусна да запечата момента.