Легендарният промоутър Боб Аръм, който представлява родния боксьор Кубрат Пулев, изригна за пореден път срещу скандалната Джени Суши и адвокатката й Глория Олред.

Причината е повече от ясна на всички - заради двете дами лицензът на Кобрата за Калифорния бе спрян, тъй като той целуна журналистката след мача си с Богдан Дину.

Преди време Аръм сподели, че жестът на Пулев не е бил никакъв сексуален тормоз, в каквото го обвиниха Суши и Олред. Двете жени обаче решиха да поискат спиране на лиценза на промоутъра заради тези му думи, а той побърза отново да отговори:

Winbet - на един клик разстояние! (18)

"Както ви казах по-рано, исках да отида на пресконференцията на Джени Суши и Глория Олред, но ме изритаха и не ми дадоха достъп. Но Глория Олред, която е адвокат на споменатата дама, явно забравя, че в Съединените щати ние все още можем да се позоваваме на Първата поправка", започна промоутърът.

"А според Първата поправка аз имам свещеното право на свобода на словото. Така че моите коментари и мнения със сигурност не подлежат на законова санкция и са предпазени от Конституцията на великите Съединени американски щати."

"И така се стигна до моето изритване от пресконференцията, което само показва отчаянието, което е обзело лагера на въпросната дама и юридическия й щаб", каза още Аръм.