Никол Шерцингер засили слуховете, че има сериозни проблеми с половинката си Григор Димитров. Те се породиха от факта, че двамата са в момента в Лондон, но към този момент никой не ги е засякъл заедно. На всичко отгоре 39-годишната певица индиректно сподели, че няма да прекара коледните празници с българина, а ще покани в новия си дом в Лос Анджелис единствено семейството си. Като довод за това си намерение тя изтъкна факта, че не иска да бъде сама по това време на годината.

"Тъкмо се преместих в новата си къща в Лос Анджелис, така че семейството ми ще лети с мен, за да бъдем заедно. Мисля, че никога не съм била по Коледа в Лос Анджелис. Винаги съм била в Хаваи или Тенеси, където живее моята сестра. Моите племеннички са всичко за мен, така че ще приготвя специална стая за тях", сподели Никол в обширно интервю за списание "Look".

"Аз живея сама и съм свикнала с това. Нямам никого около себе си, така че ще е хубава възможност по това време на годината да съм със семейството си", загадъчно добави певицата.