Христо Стоичков взе участие в традиционния благотворителен мач в Монако, организиран от принц Албер. Снощи Камата и други футболни легенди излязоха на стадион "Луи II" срещу звезди от Формула 1. В редиците на съперника на българина се открои Мик Шумахер - синът на легендарния Михаел Шумахер.

Стоичков подсили тима на принц Албер, който изведе селекцията си с капитанската лента. В отбора бяха още Флавио Рома, Уилям Галас, Ян Колер, Maрк Уебър, Макс Биаджи и др.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Резултатът от мача в случая не е от значение. Важното бе да се съберат повече финансови средства, които да бъдат дарени на Асоциацията на детските благотворителни организации в Европа. Стоичков и компания все пак спечелиха с 3:2.

За селекцията от пилоти във Формула 1, освен Мик Шумахер, играха още Шарл Льоклер - талантливият пилот на Ферари, Фелипе Маса, Карлос Сайнц, Серхио Перес, Роберт Кубица, Макс Верстапен и др.

Събитието започна с минута мълчание, като присъстващите на "Луи II" почетоха починалата легенда Ники Лаута.

След мача принц Албер събра гостите си на изискана вечеря, от която Стоичков публикува снимка в "Инстаграм" и се похвали, че е имал магическа нощ. 

Сред гостите на принц Албер бяха и агентът Николай Жейнов и съпругата му, които също споделиха фотос в социалната мрежа: 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una noche mágica. Con Principe de Monaco.

A post shared by HRISTO STOITCHKOV (@hristo8oficial) on