Бившият футболист Благой Георгиев се готви за сериозна стъпка. Джизъса смята да предложи брак на приятелката си Златка Райкова, която наскоро обяви, че двамата ще се женят. Цял ден той не спираше да моли за среща с Биг Брадър. И накрая успя да я получи. А когато влезе в изповедалнята, го чакаше луксозна торбичка с годежен пръстен вътре.

 „Сигурен съм, че искам да й предложа. Зная, че е свикнала да казва „да”. Сега ситуацията е коренно различна. Сигурен съм, че тя е момичето за мен”, каза Благой.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Златка обаче ще трябва да почака още малко, за да получи пръстена си, защото Благой не смята да й го дава още сега. „Като спечелим, на финала ще й го дам”, каза той, с което малко разочарова Биг Брадър.

Плеймейтката и бившият фотболист са заедно от няколко месеца. През март тази година тя получи предложение за брак от ММА боеца Георги Валентинов, с когото бяха дълги години заедно. Двамата се сгодиха на сцената на телевизионното предаване "Като две капки вода". Тогава, пред погледа на баща й, тя каза "Да".