Британката Кейти Боултър е едва в началото на професионалната си кариера в тениса, но с външния си вид привлича погледите и мнозина вече я нареждат до Мария Шарапова, Южени Бушар, Камила Джорджи и други красавици в този спорт. И докато повечето от тях вече са доказали възможностите си и на корта, то Боултър тепърва ще си пробива път в тениса.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Русокосата красавица представи Великобритания на подгряващия Аустрелиън Оупън демонстративен турнир "Хопман Къп". Боултър загуби и трите си срещи на сингъл в тази надпревара. В момента 22-годишната британка е под №99 в света и трета ракета на Обединеното кралство, но в класациите за красота със сигурност би заела челни позиции, след като продължава да набира сериозна популярност и в социалните мрежи.

Блондинката не е чужда на феновете на тениса у нас, след като след раздялата на Григор Димитров и Мария Шарапова, тогава 16-годишна, написа в социалните мрежи, че е готова да се бие за българина. По-късно тя загуби на корта от Цветана Пиронкова на корта.