ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Странен слух върви из интернет в последната седмица. Някой се надпреварват да пускат „бомбастични новини” за половинката на Димитър Бербатов – Елена. Според мълвата тя харчела като обезумяла парите на футболния ветеран.

Достоверни източници на „ШОУ” обаче разкриха съвсем друго. Те са категорични, че Елена не само не си пада по тази част, но е и жена за пример.

„Това се врели-некипели. Любимата на Бербатов не е от онези, които пазаруват лудо всеки ден и пръскат левовете само за скъпи дрехи. Вярно, няма да я видите никога в магазини за втора употреба. Ходи по моловете, но не се олива. Ако едно и също нещо, примерно, струва на едно място 300 лева, а на друго – 100 лева, тя ще си вземе по-евтиния продукт. Не защото не може да си го позволи, а защото не е като разни натруфени мацки и блондинки, за които най-важното нещо в живота е да имат пълен до спукване гардероб. Виж, за децата не се колебае, но пак не прекалява”, категорични са приближени на Елена Щилянова.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Те добавят, че любимата на Бербатов напоследък се е отдала на четене на книги.
„Доста чете и притежава добра обща култура. Никак не е проста жена – напротив. Но за разлика от други не обича камерите и микрофоните. Затова няма да я видите да дава интервюта. През последната половин година поне пет-шест телевизии и доста сайтове и предлагат срещи, за да поговорят с нея. Направо я побъркаха с предложения. Кой ли не я покани – включително и известни журналистки от няколко популярни телевизионни предавания. Елена обаче е категорична. Не иска и това е. И не защото не може да говори и да върже две изречения на кръст, просто не си пада по тези неща”, добавят източниците ни.

Сега тя, Митко и децата се стягат да отскочат за няколко дни в курорта Слънчев бряг, където Димитър Бербатов има апартамент.
Преди време тръгна слух, че той ще продаде жилището си край морето, но в крайна сметка истината се оказа съвсем друга.