Звездата на Челси и белгийския национален отбор Еден Азар направи шокиращо признание, че благодарение на един хамбургер се е превърнал в легенда.

През 2012 година футболистът приема голямо предизвикателство в кариерата си, когато подписва със "сините" от Лондон, но преди това трябва да завърши сезона с Лил. В деня, в който Азар парафира с Челси, отива да празнува със своя съотборник Рио Мавуба. Купонясват до ранните сутрешни часове, въпреки, че на следващия ден Лил има мач. 

"Решихме да си вземем по едно питие, но ситуацията излезе от контрол. На следващата сутрин Еден все още беше пиян. Не спахме цяла нощ, а в 30-ата минута на мача вече беше отбелязал хеттрик", разказва Мавуба.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

През 2011 година младият тогава Азар ядоса селекционера на страната си Роберто Мартинес като първо не му подаде ръка при смяна, а след това напусна стадиона и замина да нагъва хамбургери с роднини. "Този хамбургер тогава ме направи легенда. Сосът му е любимият ми. Все още карам майка ми да ми носи от него, когато ми гостува в Лондон. Но, признавам си, че това тогава беше глупост от моя страна", припомня Азар пред испанското издание "АС", където публикуваха обширен материал по пикантната тема.

Рио Мавуба и Азар: