Знойна туркиня е в основата на раздялата между щерката на Христо Стоичков – Мика и годеникът й Айкут.

От няколко месеца двамата са разделени и даже обитават различни домове в Маями. За да потвърди вестта, че е самотна майка на 2-годишната си дъщеря Миа, щерката на Стоичков изтри всички общи снимки с доскорошния си възлюбен в социалните мрежи.

Окончателно! Мика Стоичкова би шута на годеника си!

Запознати с разлъката между 33-годишния Айкут Рамадан и Мика Стоичков разкриват, че причина за раздялата им е нова интимна тръпка на младия бизнесмен, твърди "Уикенд".

Айкут се залюбил още миналата есен с тъмнокоса красавица от турски произход, чието семейство от години развива строителен бизнес във Флорида. Името на дамата, изтръгнала Айкут от Мика, е Сейда, а според информатори на „Уикенд“ годеникът на дъщерята на Христо Стоичков вече живее под един покрив със заможната мюсюлманка.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Според мълвата, която се носи сред българската емигрантска общност в Маями, Айкут Рамадан въртял любов със Сейда от близо година, като двамата се запознали в помпозния бар на доскорошия годеник на Мика Стоичкова на известния плаж Маями бийч. Семейството на Айкут стопанисва два нощни клуба в щата Флорида и развива успешен бизнес с отдаване на лимузини и джипове под наем.

В продължение на няколко месеца първородната дъщеря на Христо Стоичков се правила, че не вижда забежките на възлюбения си. Накрая обаче Айкут започнал да се появява с новата си изгора Сейда на публични места и Мика се видяла принудена да преустанови съвместния си живот с него. В последните дни на 2018 г. Айкут се изнесъл от семейния дом и оттогава се вижда от дъжд на вятър с вече бившата си годеница, а и със собствената си дъщеря.

Мика Стоичкова с първа СНИМКА след раздялата с годеника си, новата й страст е...

Малка утеха в любовната драма на Мика е солидната издръжка, която Айкут ще плаща за невръстната си дъщеря. Всеки месец младия бизнесмен превежда по $ 15 000 за детето си. Отделно от това Айкут плаща и част от наема на къщата във Флорида, в която се е устроила доскорошната му годеница и детето им.

Айкут Рамадан и Мика Стоичкова се залюбиха по волята на Христо Стоичков през пролетта на 2016 г. Именно Камата запозна първородната си щерка с младия баровец, чието семейство е родом от Шумен, но от 30 години живее във Флорида. В края на 2016-а Мика роди своята дъщеря Миа, която автоматично получи американски паспорт, но така и не сключи брак с Айкут. Двамата все пак се сгодиха, а щерката на Стоичков получи изящен годежен пръстен, обсипан щедро с диаманти.

Заради раздялата между Айкут и Мика, Христо Стоичков е преустановил приятелските си отношения със семейството на бившия си кандидат-зет. Казват, че това се случило след грандиозен скандал, тъй като родителите на Айкут обвинили Ицо че ползвал неправомерно повече от година и половина тузарски джип „Линкълн Навигатор“, който взел от фирмата им за отдаване на коли под наем. Вбесен, Стоичков върнал возилото чрез трети човек.