Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Застаряващият секссимвол Памела Андерсън е прекратила връзката си със световния шампион по футбол Адил Рами, информира TMZ. Според американското издание повод за раздялата е предложение за брак, което бившата спасителка на плажа е отхмърлила.

32-годишният централен защитник на Олимпик (Марсилия) използвал еуфорията от спечелената световна титла с Франция на Мондиал 2018 и паднал на колене пред Андерсън с пръстен от марката „Картие“ в ръце. За негова изненада получил негативен отговор от 51-годишният бивш модел на „Плейбой“.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Памела дори се е изнесла от общото им жилище във Франция, в което двойката се нанесе в началото на година. Тогава Андерсън реши да се премести в Европа, за да е по-близо до любимия си. Само преди два месеца се появи ново доказателство за силата на любовта между двамата, след като Памела Андерсън запозна Адил Рами с майка си Керъл.

Според информацията на американското издание, сега едрогърдата блондинка е подарила поднесения от футболиста пръстен на големия си син Брандън.