Полицията в САЩ води разследване срещу голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо за предполагаемо изнасилване на американка през 2009 година в Лас Вегас, а сега се появиха нови шокиращи разкрития около скандала. 33-годишният португалец е обвинен, че на 13 юни през въпросната година е изнасилил 34-годишната Катрин Майорга в хотел, а след това ѝ платил 375 000 евро да си мълчи.

Досега футболистът отхвърляха тежките обвинения и дори обеща: „Истината ще излезе един ден на бял свят“. Новите разкрития на немското списание „Шпигел“ обаче може сериозно да утежнят положението на Роналдо. Изданието твърди, че разполага с документ, в който португалецът сам си е навредил. В една анкетна карта на неговите американски адвокати Роналдо бил признал, че Катрин Майорга многократно била употребила думите „Не“ и „Стоп“. Тя молела той да спре, а португалецът само се извинил, след като свършил.

"Тя каза, че не е готова да прави секс, тъй като тъкмо сме се срещнали, но въпреки това ме сграбчи за пишката. Чуках я отстрани, а тя бе на разположение в леглото. Проникнах отзад в нея и не променихме позицията 5-7 минути. Тя каза, че не иска, но въпреки това бе на разположение. Може би е получила няколко синини, докато я обръщах в бързината. Накрая тя каза: "Ти ме насили. Аз не съм като другите". Аз се извиних", разказва Роналдо във въпросника на адвокатите му.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

На разположение на списанието е цялата кореспонденция от е-мейли между адвокатите на Роналдо в Лос Анджелис и португалския му защитник Карлос Осорио де Кастро. Тя е от 3 август тази година, придружена с документ под името „Въпроси към клиента“. На 41 страници Роналдо писмено е отговарял за случилото по минути във вечерта, за която се твърди, че е изнасилил американката. Самият футболист все още не се е изказал за най-новите разкрития по случая.