Информация за употреба на кокаин от втори английски футболист от Висшата лига е довела до стартирането на разследване от страна на Футболната асоциация на страната, пише „Сън“. Британският таблоид се позовава на сведенията на жена, която е получила покана да употреби наркотици от страна на приятелите на играча.

Тя признава, че футболистът, чието име не се споменава, няколко пъти е влизал и излизал от тоалетната на нощен клуб. По-късно той е бил изгонен от заведението през задния вход.

„Той не знаеше кой ден от седмицата е. Намираше се в състояние, в което не можеше да стои прав и се блъскаше в хората“, признава свидетелката пред „Сън“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Бях поканена на коледно парти и знаех, че ще има футболист. Цялата група разполагаше с доста кокаин и няколко пъти ми предложиха да опитам. Самият футболист беше неконтролируем и няколко пъти влизаше и излизаше от тоалетната. Всички явно бяха надрусани“, продължава жената.

Новото разкритие на „Сън“ идва само ден, след като изданието оповести за друг случай с играч от Висшата лига, който е използвал кокаин на парти със съотборниците си. Вчера футболистът е бил повикан на разговор с клубната управа и е отрекъл употребата на наркотици.

Според изданието през миналия сезон шестима футболисти са дали положителни проби за наркотици, но имената на провинилите се играчи не са разкрити. Футболната асоциация е поискала съдействие от всеки, който има информация за употребяващи дрога футболисти.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019