Гаджето на Григор Димитров Никол Шерцингер направи невероятно разкритие за миналото си. Пред „Економик Таймс“ певицата призна, че през част от живота си е трябвало да продава част от себе си, за да се прехранва.

„Най-бедна бях като студентка. Родителите ми нямаха пари, за да се изуча. Налагало се е да продавам кръвта си, за да мога да ям. Тогава най-често ми се налагаше да се прехранвам с палачинки с вода, тъй като това беше най-евтината храна“, призна 39-годишната американка.

„За да завърша колежа, ми се налагаше да се занимавам с каквато работа намеря. Била съм гримьорка, работила съм като оперна певица в италиански ресторант, който се казваше „Макарони грил“, разказва още Никол Шерцингер.

„Обичам семейството ми, но то не можеше да ми предостави възможностите, които имаха други деца. Никога не съм разчитала на друг да ми купи кола или да плати за уроците ми по пеене и танци. Постигнах всичко сама. Знам колко трудно се печелят пари и затова продължавам да внимавам как ги харча“, допълва гаджето на Гришо.