Лионел Меси си позволи шега към Жерард Пике, включвайки вече бившия им съотборник Неймар, който се върна в Барселона и прекара един ден в компанията на бившите си съотборници. Сънародникът на Неймар и настоящ негов съотборник в ПСЖ Дани Алвеш също се върна в каталунската столица. Двамата бразилци гостуваха в къщата на Меси, където се забавляваха с още техни бивши съотборници.

Голмайсторът на Барселона публикува снимка в социалната мрежа „Инстаграм”, на която е заедно с Луис Суарес и преминалия в ПСЖ бразилец, а под нея написа: „Той се върна”. Меси добавя след текста и три усмивки по адрес на Пике. Малко след Меси и Луис Суарес пусна същата снимка само с усмивка като коментар.

Няколко дни преди обявяването на трансфера на Неймар от Барселона при парижани Пике бе пуснал снимка с бразилеца и думите: „Той остава”. Точно затова централният бранител е обект на всякакви шеги и не бе пощаден дори от своя съотборник Меси.

Неймар отиде в ПСЖ срещу рекордните в историята на футбола 222 милиона евро. При каталунците бразилецът бе част от звездното трио МСН (Меси-Суарес-Неймар), с което Барса спечели Шампионската лига през 2015 година.

Новата звезда на ПСЖ също се похвали с престоя в дома на Меси, където се видя с бившите си съотборници.