Андреа Сасу е определяна за най-секси мацката в Италия в момента. Но повечето мъже твърдят друго – брюнетката може спокойно да се кандидатира за най-красива не само на Апенинския полуостров, но и в Европа.

Тя наистина притежава всичко, по което силният пол да охка и ръкопляска.

28-годишната Андреа учи преди време маркетинг и реклама, но когато й предлагат да се пробва в света на модата, хваща самолета и каца в Милано. Зарязва ученето и стъпва на подиума, където блести в пълната си сила.

Освен това участва и риалитото „Островът на изкушението”, където увеличава драстично последователите си.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Андрей придоби популярност най-вече след годежа си с дизайнера Филип Плейн, но работата там се разсъхна.

Друг любопитен факт е, че тя си пада по бельото на... Николета Лозанова. За нея твърдят, че е толкова красива, че когато мъжете я погледнат, губят ума и дума. 

Госпожица Сасу отскоро си има любовник и това е мотоциклетистът Андреа Яноне. Той движеше с Белен Родригес, но след като се раздели с нея, взе да сваля една след друга мацките. През кревата му са минали доста хубавици, включително и моделът Кармен Родригес. Сега обаче той е с колежката й Андреа Сасу.

„И двамата са палави. Андреа Яноне – малко повече. Дано обаче сега си седнат на задните части и да имат хубава и продължителна връзка”, пожелават им техни фенове.