Новото попълнение на Левски Гара Дембеле е луд фен на фолкпримата Преслава. Малиецът с френски паспорт разкрил пристрастието си още в първите дни, след като облече синия екип. Той признал, че от престоя си в Локомотив (Пд) през миналата година е хвърлил око най-вече на гърдите на Преслава. Дембеле постоянно повтарял, че само като зърнел бюста й през дрехите, колената му омеквали. Сетне с въздишка добавял, че припадането му е в кърпа вързано, ако види бомбите на музикалната фурия в пълния им блясък.
 
Когато беше на “Лаута”, за Дембеле вървяха упорито слухове, че си пада много по алкохола. След като обаче премина в Левски, африканецът не дава никакви признаци за любов към чашката.
 
“Неговите мисли са насочени изцяло към топката, а понякога се сеща за гърдите на Преслава и въздиша по нея. Мечтата му е да се запознаят”, заявиха пред БЛИЦ източници от “синия” отбор.
 
Дембеле вече шокира левскарите с мъжкото си достойнство. Мнозина от тях бяха обзети от чувство за малоценност, след като забелязали какво чудо на чудесата виси между краката на африканеца.
 
“Как няма да припадне, ако зърне Преслава поразголена, след като цялата му кръв ще се смъкне надолу”, кикотят се левскарите.