Един от най-сексапилните италиански модели Инес Трокиа е сред най-големите привърженички на Интер. „Нерадзурите” са едва пети във временното класиране на Серия „А”, но тя има ясна идея кой ще спечели Скудетото и открито обяви, че ще стиска палци на актуалния лидер Наполи, съобщава Discoteche.it.

„Тази година за съжаление Интер има много малки шансове да спечели Скудетото, но съм сигурна, че ще играем отново в Шампионската лига през следващата година. Междувременно нашето първенство е на път да се превърне в едно от най-красивите. Историята се променя, тимът от моя град се бори срещу всички несправедливости. Шампионската титла трябва да бъде оцветена ако не в синьо-черно, поне в синьо. Хайде момчета”, написа Инес Трокиа под снимка в „Инстаграм”.

Секси фенката на „нерадзурите” предизвика истински фурор със снимките си за португалското издание на "Плейбой". Тя има доста успешна кариера и е позирала за някои от най-известните мъжки списания на планетата – Maxim, FHM, Esquire, GQ и Sports Illustrated.