ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Едно от най-радостните събития в живота очаква Божидар Искренов. Бившият легендарен футболист, наричан с обич от феновете Радостта на народа, омъжва дъщеря си Настася в Колумбия. Гибона отдавна разкри пред БЛИЦ за предстоящото радостно събитие. Пред "Витоша Нюз" Искренов съобщи за кога е насрочена сватбата - 18 август в Меделин. Избраникът на сърцето на Настася е американец и се казва Джонатан.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Тържественото събитие ще се проведе в огромно имение, хасиенда, където живеят вторият баща и майката на младоженеца. Иначе младото семейство ще живее в Далас, Тексас (САЩ).

Настася е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка. Джонатан е 30-годишен, мениджър е в една от най-големите компании в САЩ. Баща му пък е известен учен, офтамолог, считан е за истинско светило в медицината.

"Ще пътувам за Колумбия сигурно в средата на август. Вълнувам се, разбира се. Гордея се с дъщеря си. Бъдещият ми зет Джонатан е изключително свястно и симпатично момче. Желая им само да са здрави и много щастливи. Попътен вятър в семейния живот", пожела на младите Божидар Искренов.

Радостта на народа има и син - Георги, от брака с Алина. Наследникът на футболната легенда също живее в САЩ - във Вирджиния, национал е на България по хокей на лед.


*Снимка LAP.BG