Бившата ни фигуристка Мария Филипов и партньорът й Рей Куйн триумфираха в британското риалити шоу „Танци върху лед". 35-годишната българка и младият певец взривиха с перфектните си изпълнения публиката и съдиите, които им вдигнаха само максимални оценки.

След като бе коронясан за „Крал на леда", 20-годишният риалити герой Рей Куин вдигна шампионския трофей високо над главата си и притисна в прегръдките си Мария. „Нямам думи да изразя какво чувствам. Мечтаех за този момент. Цялото шоу беше страхотно изживяване. Радвам се, че Мария беше моя партньорка. Ако аз трябваше да избирам с кого да се представям, щях да се спра на нея. Тя е перфектна", заяви Куин, който е определян като природен талант от специалистите.

„Това е най-хубавият подарък за Деня на майката", каза от своя страна българската фигуристка, която има син. 35-годишната Мария Филипов, известна в миналото с фамилията Хаджийска, е бивша национална шампионка при танцовите двойки заедно Христо Николов (1990, 1991). Българката е омъжена за 44-годишния треньор по фигурно пързаляне Андрей, като двамата живеят в Австралия заедно със сина си./БЛИЦ