Футболният кoментатор от "Диема Спорт" Иво Бързаков се е сгодил за щерката на треньора на Черно море Илиан Илиев. Влюбеният се похвалил на приятели, че дори получил заветното "да" от Марияна Илиева. Тази пикантна клюка беше разпространена от столичен вестник, след което плъзна и в интернет пространството. 

БЛИЦ обаче узна, че нещата не са съвсем така, както се представят на широката общественост. От сигурни източници разбрахме, че Бързаков наистина бил хлътнал здраво по Марияна, която упорито свалял. Футболният коментатор заливал красавицата със съобщения в социалната мрежа. Щерката на Илиан Илиев обаче не му се поддавала, тъй като от няколко месеца имала сериозно гадже.   

23-годишната Марияна е бивша футболистка. Преди време дъщерята на известния треньор игра за женския отбор на Варна. Оказа се обаче, че е било само за тръпката и впоследствие щерката на легендарния левскар се отдаде на ученето. В момента хубавицата завършва хотелиерски мениджмънт в Холандия. Треньорът на Черно море има и по-малък син, кръстен на него - Илиан, който играе за младежкия отбор на Академика (Коимбра) в Португалия. 

Марияна Илиева с гаджето сй Симеон: