Волейболната звезда Теодор Салпаров и сексапилната актриса от сериала "Откраднат живот" Ралица Паскалева официализираха връзката си. Двамата вече започнаха да публикуват свои общи снимки в социалната мрежа, след като наскоро препламнаха любовните искри между тях.

Либерото на националния ни отбор лети в облаците от щастие, след като успя да свали ослепителната Ралица. Салпаров най-после реши да повдигне завесата на личния си живот и представи половинката си. Той се отдаде на тиха и приятна вечер заедно с 27-годишната Паскалева и брат си Георги Георгиев, който преди време издържаше волейболния ЦСКА.

Актрисата също се изфука за връзката си със Салпаров. Тя публикува снимка с новото си гадже и брат му с текст "с любимите хора", прибавяйки сърце: 



Освен това новата светска двойка се показа и от дискотека, където компания им правеха бившият футболист Захари Сираков и съпругата му:

Либерото и актрисата се насладиха на последните летни дни край басейна и го показаха на всичките си приятели в мрежата. Футболният национал Георги Миланов похвали веднага избора на Салпаров, като написа в коментар "много добре". Валентин Братоев пък им пише "хубавци". 

Салпаров имаше близо десетгодишен брак с бившата волейболистка Бойка Делиева, която го дари със син - Георги. В момента бившата госпожа Салпарова се изявява като телевизионна водеща.