Българският кечист Мирослав Барняшев, известен със спортния си псевдоним Александър Русев, покани капитана на Реал (Мадрид) Серхио Рамос да стане част от световните кеч серии.

„Серхио Рамос има всички необходими качества, за да стане кечист. Притежава харизма, има външност на суперзвезда, облича се и се държи прилично на обществени места“, коментира българинът пред „Сън“.

Родната звезда на кеча е известен фен на Реал (Мадрид).

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

Недоброжелатели на Серхио Рамос вече неведнъж са го съветвали да замени футболния терен с ринга на боевете. На финала на Шампионската лига испанецът фаулира грубо звездата на Ливърпул Мохамед Салах, хващайки го с ръце и събаряйки го на земята. Мнозина видяха в това прийом от кеча.

В последните дни Рамос сам се забърка в скандал. След победата с 2:1 над Аякс в Шампионската лига капитанът на Реал (Мадрид) призна, че в края на мача умишлено е получил жълт картон. Въпреки че след това опита да замаже гафа си, той стана обект на разследване от УЕФА. Така вместо наказание от един мач за натрупани картони, Серхио Рамос може да бъде лишен от състезателни права за две срещи.