Тема №1 през уикенда беше не победата на боксьора Кубрат Пулев над румънеца Богдан Дину в САЩ, а целувката, която Кобрата лепна след интервю на репортерката на „Вегас Спортс Дейли“ – Джени Суши. Скандалът придоби световни размери, а постъпката му е засегнала достойнството на Андреа, след което съвсем логично тя е решила да се раздели с българина и да сложи край на дългогодишната им връзка, твърди HotArena, като се позовава на свои информатори.

Както БЛИЦ писа по-рано днес Андреа излезе с позиция в социалната мрежа, като омаловажи случката и написа, че тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна.

Шефът на Джени Суши от „Вегас Спортс Дейли“ направи изявление, че разследват казуса дали целувката, чийто инициатор е Кобрата, може да се тълкува като сексуален тормоз от негова страна. Майк Диксън заяви, че репортерката „бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка“ и добави, че споделя „нейния шок, болка и възмущение“.

Пулев също се включи с изявление в коренно различна посока от думите на Диксън. „С репортерката Джени всъщност сме приятели и аз бях толкова щастлив след победата, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми за нашето празненство след успеха. На видеото се вижда как след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази случка“.

Въпреки че няма нищо между боксьора и журналистката, факт е, че с Андреа вече не са заедно, а скандалът безспорно има принос за това.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Оказва се, че Суши не е цвете за мирисане и ролята й на жертва някак си не се връзва с фактите. Самите й занимания извън репортерството говорят доста за нейната персона – готви суши, което поставя върху голи тела, а често и върху своето…

Думите на Кобрата отчасти се оправдават от наш сигурен източник, според който Джени съвсем не е мъченица, а по-късно, след двубоя на нашенеца, е свършила още по-низши неща. Най-напред – именно тя е пуснала първо видеото с целувката от свой видео канал. И въпреки че изглежда, че Кобрата й се натяга, е било точно обратното. И снимката, която се появи след това с тях двамата, показва ухилената до уши Джени как си е сложила ръката върху корема му и го прегръща. И дума не може да става за тормоз и насилствени действия, поне не от страна на боксьора…

Нещо повече - след като пиршеството приключило, Джени Суши е продължила вечерта в леглото в хотелската стая на спортист от китайски произход. На фона на това... обвиненията към Кобрата за сексуален тормоз някак си съвсем избледняват.