Бившият уелски футболист Вини Джоунс, известен като Лошото момче на футбола, е очакван в България. Скандалджията, който направи и забележителна кариера в киното, е поканен да влезе в “Къртицата”. Както вече стана ясно, в риалити шоуто ще участва и героят от САЩ`94 Илиян Киряков.

Вини Джоунс беше у нас преди 2 години, когато се снима във военния филм “Рота герои”.

"Предния път дойдох, за да играя футбол със Стоичков. Сега идвам, за да участвам във филм. Забавно е как нещата в живота се променят", заяви тогава Вини Джоунс при появата си на аерогара "София".

Екипът на “Къртицата” ще се събере другия петък, за да заснеме първото състезание между участниците. То ще бъде излъчено на запис след 24 февруари, когато всъщност шоуто тръгва по ТВ7.

49-годишният Вини Джоунс бе известен с грубата си игра. След славна футболна кариера в Уимбълдън, Лийдс, Челси и мачове за Уелс, се отдаде на актьорската професия. Участвал е в над 40 филма. Извън успешните ленти на Гай Ричи, с които първо грабна вниманието на публиката, Джоунс си партнира и с Никълъс Кейдж и Анджелина Джоли в "Да изчезнеш за 60 секунди", с Джон Траволта, Хали Бери и Хю Джакман в "Парола: Риба меч". Първата му главна роля беше в "Гаднярът", където игра заедно с Джейсън Стейтъм, Джейсън Флеминг и Дани Дайър.