Кървав екшън мотивира националите ни преди мача с Кипър от Лигата на нациите, който е утре от 21:45 часа. БЛИЦ СПОРТ научи, че снощи "лъвовете" са били на кино. Селекционерът Петър Хубчев и футболистите му посетили един от столичните молове, където изгледали хитовата прожекция "22-ра миля".

В нея елитният разузнавач Джеймс Силва (американският актьор и продуцент Марк Уолбърг) с помощта на елитното свръхсекретно подразделение "Призраци" се опитва да изведе от Индонезия полицай, притежаващ чувствителна информация - доказателства за корупция във висшите политически кръгове.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Мисията на суперагента със съдействието на ЦРУ не е лесна - неговите призраци разполагат с 90 минути, за да изминат разстоянието от 22 смъртно опасни мили (около 35 километра), което ги дели от целта: спасителния самолет. Залогът е и предотвратяване на атака срещу САЩ... На агент Бишъп (Джон Малкович) е поверено да съблюдава изпълнението на поставената задача.

С роля във филма е и ММА-звездата Ронда Роузи (на снимката вдясно). 

Капитанът Ивелин Попов и съотборниците му изгледали с интерес прожекцията, с която допълнително се мотивирали преди мачовете с Кипър и Словения.

В 13:30 часа днес "трикольорите" летят за Никозия, а срещата с домакините е утре от 21:45 часа. Преди нея България и Норвегия са на първите две места в група 3 с по 9 точки. Кипър е трети с 4, а Словения има само една в актива си.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ