Сексбомбата Натали Пауелек е Кралицата на красотата на английския шампион Манчестър Сити. Тя работи като водеща за клубната телевизия на „гражданите“. Хубавицата обаче бе лишена от спечелената в родната Шотландия титла за красота заради скандални снимки. 35-годишната зашеметяваща брюнетка бе коронована като „Мис Шотлансия Свят“, но организаторите на конкурса са решили да ѝ отнемат короната, след като стана ясно, че на 20 години тя се е снимала топлес.

Натали Пауелек се запознава със звезди като Рияд Махрез и Бернардо Силва като част от работата си на „Етихад“, а миналия септември е коронована за „Мис Шотландия Свят“. Тогава обаче организаторите все още не знаят, че тя е позирала гола за мъжкото списание FHM и други подобни издания.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Въпреки всичко красавицата се гордее с миналото си. „Бях на корицата на най-продаваното мъжко списание в света и спечелих най-популярното състезание за модели в Обединеното кралство. Изборите, които направих на 20 години, ме направиха жената, която съм днес, и аз харесвам тази жена“, споделя Натали Пауелек за миналото си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking a tad proud of myself ???????????????? #champions #mancity #mcfcparade #presenter

A post shared by Natalie Pav (@mrsnataliepav) on