Тази неделя в 13:00 часа на Националния стадион ще бъде даден старт на дербито между ЦСКА и Левски от 26-ия кръг на Първа лига. Двубоите между „червени“ и „сини“ винаги са с огромен заряд, независимо от моментното състояние на двата тима, а бурните емоции на терена и по трибуните са гарантирани.

За няколко момчета от двата лагера срещата на 18 март ще е дебютна в напечения сблъсък. Става въпрос за играчите, които акостираха на „Българска армия“ и „Георги Аспарухов“ през зимата.

Левски привлече цели седем нови, като двама от тях - Аймен Белаид и Станислав Костов, вече имат записани минути във вечното дерби. Защитникът има мачове срещу ЦСКА от първия си престой на „Герена“, докато нападателят е взимал участие в срещите между двата тима като играч на „червените“.

Дебютантите в неделя за ЦСКА може да са петима – именно толкова са новопривлечените през зимния трансферен прозорец.

Докато всички футболисти очакват с нетърпение да излязат за първи път на зеления терен пред екзалтираните фенове на "червени" и "сини", техните  дами ще гледат със свити сърца изявите им. Става въпрос за половинките на новите в двата тима. БЛИЦ ви ги представя, а вие преценете дали някои от тях са сексапилни и хващат мъжкото око:

Отбор ЦСКА Отбор Левски
Неуза Жорже (Укра)

Габриела Мело (Ривалдиньо)

Юлиeт Руйз (Бланко)
Габриела Алвес (Паулиньо)
Половинката на Жеферсон
Джесика Фелгар (Нашименто)
Половинката на Едвин Джеси
Тимеа Тиам (Тиам)
Роланд Алберг - неизв.  Рита Зузард (Фигейредо)