Григор Димитров все още е в Париж, въпреки че в събота отпадна от "Ролан Гарос". Българинът публикува в социалната мрежа своя снимка от френската столица, а любопитното е, че Линдзи Вон веднага го налази, включвайки се с коментар. 

"Moят нов парижки дом", написа Гришо към фотоса, отбелязвайки се от хотела, в който е избрал да отседне. От него се открива страхотна гледка към Айфеловата кула.

Първият коментар към снимката е от Вон. Секссимволът на алпийските ски е учудена от избора на чанта от Димитров. 

"Пич, каква е тази чанта?", пише закачливо американката на българския си приятел.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

На 29 май Линдзи Вон подкрепи на живо Григор в мача му срещу Марин Чилич, който нашето момче спечели и достигна до двубоя със Стан Вавринка, от когото обаче загуби и отпадна. Aмериканката беше на трибуните на тенис комплекса "Ролан Гарос" с новото си гадже - хокеиста Пърнел Карл Сабан. 

Григор Димитров предстои да се отправи към Холандия, където ще участва на турнира в град Хертогенбос. Бившият №3 в света ще се включи в "Libema Open" за втори път. Първото му участие в Хертогенбос беше през 2008 година, когато отстъпи на старта на Игор Андреев.

Състезанието от категория ATP 250 ще се проведе между 10 и 16 юни. Ще участват още Стефанос Циципас, Давид Гофен, Франсис Тиафо, Фернандо Вердаско и Робин Хаасе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new Parisian home @brachparis

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on