Григор Димитров и любимата му Никол Шерцингер ще могат да се порадват един на друг през декември. Въпреки слуховете, че постоянната работа ги е разделила, и че дори на метри един от друг в Лондон двамата не се виждат, те се събраха след финала на Мастърс турнира в английската столица, който българинът спечели.

Сега, в края на годината, двамата имат да отметнат още няколко ангажимента, след което могат да излязат в заслужен отпуск.

Гришо ще започне постепенно купона и за да не губи спортната си форма, ще играе на демонстративен турнир между 27 ноември и 2 декември на остров Некер на Бахамите. На 2 декември приключва и музикалният риалити формат X Factor, където Никол е жури.

Следващият турнир на Григор пък е чак на 1 януари в Австралия, което означава, че двамата имат близо месец, за да са заедно.

Варианти за дестинации не липсват, като за предпочитане е топло и слънчево място. Напълно възможно е почивката им да завърши с Коледа в Хасково, за да може американката да се наслади на родните обичаи в най-чистата им форма.

Припомняме, че Гришо и Никол прекараха много малко време заедно през тази година, появявайки се заедно на турнира в София през февруари и след това за няколко дни на романтична почивка в Италия.