Двамата са сгодени и много щастливи. Спортуват и дори мечтаят за Олимпиадата в Токио през 2020 година. Той е носител на златния пояс "Дан Колов" от 2011 година, а тя жъне успехи на международната сцена на художествената гимнастика. Това е историята на една от звездните ни двойки - гимнастичката Катрин Тасева и борецът Николай Щерев. 

Те са поредното доказателство, че любовта прави чудеса. Единият от синовете на легендарния треньор по борба Симеон Щерев се навива да се върне в спорта. Всъщност го навива именно половинката му Катрин, която е мотивацията му.

Николай Щерев се отказа от професионалния спорт преди време. Отчита грешката си относно решението тогава да спре. Но ето, че гаджето му е успяла да го върне в залата.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Направих голяма грешка, че изобщо спрях. Нямам обяснения защо го направих, отделих се от спорта, качих килограми. Добре, че намерих мотивация да се върна", разказа Николай Щерев пред NOVA. 

"Новата ми приятелка, която е спортистка, и след като видях тя как печели медали, и аз поисках. С Катрин ни запозна наш общ приятел. Да, сгодени сме. Сватбата ще е след Олимпиадата в Токио. Двамата искаме да участваме там", сподели амбициите си Николай Щерев, разкривайки голямата новина, че с половинката си ще минат под венчилото.